Šilumokaičio plokštė išsprendžia kolektyvinio namų šildymo ir žiemos karšto vandens problemas

- 2022-05-11-

TheŠilumokaičio plokštė išsprendžiakolektyvinio namų šildymo ir karšto vandens problema žiemą. Jis veikia tuo pačiu principu kaip ir kolektyvinio šildymo šilumokaitis. Tiesiog dydis ir stilius skiriasi.

Galima suskirstyti į ketaus tipą, cilindro tipą, plieno tipą, vandens laikymo tipą, plokščių tipą.

ketaus
Ketaus tipas yra didelis ir sunkus. Bet viduje esantį varinį vamzdį galima atidaryti ir patikrinti prieš perkant, apsigauti prekybininkų nėra lengva, o varinį vamzdį galima pakeisti po kelių metų naudojimo.

Kasetė
Kasetės tipas turi mažą tūrį ir aukštą keitimo efektyvumą. Tačiau vartotojas negali patikrinti viduje esančio vario vamzdžio ilgio ir negali pakeisti varinio vamzdžio, be to, jis nėra labai gražus.

plieno
Plieniniai modeliai yra didelių ir mažų dydžių. Vartotojas taip pat negali matyti viduje esančių varinių vamzdžių ilgio ir negali pakeisti varinių vamzdžių. Bet gražesnė.

plokštelė

Plokštės tipas, mažas tūris ir mažas svoris. Šilumos mainų efektyvumas yra labai didelis. Viduje varinių vamzdžių nėra. Šilumos mainų pajėgumas yra susijęs su sluoksnių skaičiumi. Sluoksnių skaičių galima pamatyti ir paliesti.